Kimberly i Clark. Jo, BCN. TimeOut. Entrevista/perfil a la revista TimeOut BCN. Per Begoña García Carteron | Fotografia Scott Chasserot. 19 de Juny 2013

Per Begoña García Carteron | Fotografia Scott Chasserot www.scottchasserot.com

Kimberly i Clark. Jo, BCN. TimeOut

Parc del Nen de la Rutlla

Quan va començar el Sònar, fa vint anys, alguns dels dj’s que hi toquen ara encara eren nens que jugaven al parc. “Nosaltres vam descobrir l’electrònica uns deu anys després, als 16 o 17, quan vam començar a sortir de festa. Vam comprar un equip amb els amics del barri i vam començar a punxar discos, perquè nosaltres el que volem és fer ballar la gent”. En Dani Cervera i el Bernat Lozano són companys d’escola i comparteixen pis al Guinardó, aficions i trajectòria musical. Van ser els impulsors del col·lectiu Plastidecor, amb el que van muntar festes a la Sala Fellini, el BeCool, el Razzmataz, l’Apolo 2… I són els dj’s Kimberly i Clark, un nom impossible de dissociar inspirat en la marca d’accessoris d’wc. “Se’m va ocórrer a Eivissa, un matí complicat al lavabo”, diu en Bernat, “mola, perquè la gent es recorda de nosaltres mentre caga”, afegeix en Dani.

Punxen de tot, i sempre amb humor, incloent talls de cançons que en comptes de fer ballar busquen sorprendre al públic. Com que no trobaven una etiqueta que definís el seu estil, s’han apropiat una paraula portuguesa, Valetudo, que diuen que els hi va com la rutlla al nen. “S’utilitza en la lluita, perquè no hi ha normes i tot val, pot barallar-se un que fa karate amb un que fa boxa. Això, aplicat a la música, és el que fem nosaltres, perquè tant podem punxar pop com tecno, i sempre tanquem amb Nino Bravo.” Ara han aconseguit el somni de tot dj: actuar al Sònar Nit, el dissabte 15 de juny. “Això de tocar al Sònar és la òstia, és al·lucinant perquè no ens ho esperàvem. Ens han demanat un set de moombathon i inclourem el Remena baby, un remix de la Guillermina Motta que has d’escoltar perquè mola molt! Aquest serà el hit del Sònar.”